Balašević, Bajaga, Partibrejkersi, Massimo i Zvonko Bogdan na ''Danima piva''

Đorde Balašević, Bajaga, Partibrejkersi, Massimo Savić, Rambo Amadeus i Zvonko Bogdan najzvučnija su imena koja će Zrenjaninci i njihovi gosti pozdraviti na ovogodišnjim "Danima piva", od 24-28 avgusta. Dugoočekivani program manifestacije objavljen je juče na zvaničnom sajtu www.danipiva.rs, a organizatori, Grad Zrenjanin i gradski Turistički centar, najavljuju bogat i atraktivan program namenjen svim uzrastima.
 
Prve večeri, na centralnoj bini na Žitnom trgu, nastupiće sastavi Six Pack, Overdrive i Partibrejkers, dok će na sceni "Sima Cacin", prostoru bivše pijace u Tiršovoj ulici, nastupiti Donde Balašević i "Panonska mornarica". Program će se i ove godine odvijati na nekoliko lokacija u gradu, pa će osim navedenih, u funkciji "Dana piva" biti i Trg dr Zorana Đinđića, Ulica kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića, plato ispred "Vodotomja", Gradska bašta i Trg slobode.
Na Žitnom trgu, pored tradicionalnog takmičenja u brzom ispijanju piva i držanju pivske krigle, nastupiće i Bajaga, Rambo Amadeus, Massimo Savić, Eva Braun, Veliki prezir, Zemlja gruva i drugi.
 
 
Na sceni "Sima Cacin" nastupiće i Lajko Feliks, O Đila i drugi izvođači, a poslednje večeri, 28. avgusta, Zvonko Bogdan.
 
U sklopu programa manifestacije biće organizovan i Internacionalni festival folklora "Lala", kao i Festival tamburaša "Prim za primom", a osim muzičkog programa, pivske i gastronomske ponude, biće organizovan "INOCOOP" - sajam inovacija, kooperacija i preduzetništva, manifestacija "Banatske vredne ruke", kao i sportski sadržaji i programi namenjeni deci.