NIS nagrađuje najbolje radnike pogona u Elemiru

Na svečanosti koju je u Pogonu za pripremu i transport nafte i gasa u Elemiru organizovao NIS, obeležena je proizvodnja 70,5 miliona TEN (tona ekvivalentne nafte) proizvedenih od od 1952. godine, kada je počela proizvodnja gasa i 1955. godine, kada je počela proizvodnja nafte u tadašnjem "Naftagasu". Da podsetimo, 2009. godine NIS je  prešao u vlasništvo ruske kompanije "Gazprom Neft".
Gradonačelnik Zrenjanina dr Mileta Mihajlov, kao i predstavnici Vlade Vojvodine i Pokrajinskog ministarstva za energetiku i mineralne sirovine, bili su ovom prilikom domaćini predstavnicima ovog naftnog giganta u Elemiru, gde NIS ima Pogon za pripremu i transport nafte i gasa – TNG.
 
      
 
- Kompanija NIS posluje u Zrenjaninu 60 godina i mi s pravom govorimo o njoj kao o brendu našeg grada. Zato će lokalna samouprava činiti sve da stvori još bolje poslovno okruženje za funkcionisanje ovog pogona NIS-a u Elemiru - istakao je dr Mileta Mihajlov, posebno se zahvalivši predstavnicima NIS-a na društvenoj odgovornosti i pomoći koju je ova kompanija od osnivanja upućivala gradu i građanima.
 
 
Na svečanosti na poligonu ispred pogona NIS-a u Elemiru najboljim radnicima pogona su uručena priznanja i nagrade.