''Metro po meri'' u Zrenjaninu

Poznati svetski trgovinski lanac "Metro Cash & Carry", koji od 2005. godine posluje u Srbiji, do kraja godine otvoriće u Zrenjaninu distributivni centar u okviru svog koncepta "Metro po meri", primerenom, kako mu i samo ime kaže, nešto manjim sredinama. Oglas koji je ova kompanija raspisala za prijem poslovođe distributivnog centra otvoren je do 14. novembra, a objekat će u Zrenjaninu biti smešten na lokaciji nekadašnjih pogona "Sloga – Midera", u  Ulici Đure Jakšića. 
 
 
Istovremeno kada i Zrenjanin, "Metro po meri" dobiće i Požarevac, dok su dva ovakva objekta, u kojima je potrošačima na raspolaganju odabrani asortiman od oko 2500 artrikala, već otvorena u Šapcu i Užicu. Podsećamo, "Metro Cash & Carry" u Srbiji ima 7 distributivnih centara u najvećim gradovima – tri u Beogradu i po jedan u Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu i Subotici. 
 
U relativno kratkom vremenskom periodu Zrenjanin će, tako, dobiti nekoliko novih, "brendiranih" trgovinskih objekata, iz poznatih lanaca "Merkator – Roda", "Metro" i "Njujorker", а izgradnju hipermarketa na ranije zakupljenim lokacijama, na izlazu iz Zrenjanina prema Novom Sadu, najavljuju i mađarski "Arkadom" i austrijska "Supernova".