Nastavak izgradnje kanalizacione mreže u Elemiru

Gradonačelnik Zrenjanina dr Mileta Mihajlov prisustvovao je danas u Elemiru potpisivanju Ugovora za sledeću fazu radova na izgradnji kanalizacione mreže i sa rukovodstvom Saveta mesne zajednice razgovarao o izgradnji sekundarne kanalizacione mreže, na koju će, kako se planira, biti priključeno 800 domaćinstava.
 
 
- U ovom selu je urađeno mnogo toga, a pre svega mislim na kanalizacionu mrežu u koju je uloženo preko devedesetosam miliona dinara. Sredstva su obezbeđena iz Fonda za kapitalna ulaganja, mesne zajednice i budžeta grada. Uradili smo i zgradu ambulante u kojoj se nalazi ambulanta opšte prakse, stomatološka ambulanta i a
poteka. Ta zgrada je kompletno renovinara, a u Elemiru gradimo i vrtić, koji je u poodmakloj fazi i očekujemo da će naši mališani na jesen krenuti u taj vrtić. Škola, koja se nalazi preko puta vrtića, takođe je renovinara. Tu su zamenjeni prozori, a u samom centru urađen je video nadzor – rekao je Mihajlov napominjući da je juče u tom selu otvoren i Lovački dom koji će koristiti brojnim elemirskim udruženjima.
 
 
 
 
Zamenik predsednika Saveta Mesne zajednice Elemir Dragan Solomon rekao je da se nada da će u narednom periodu ovo naseljeno mesto dobiti i sportski centar.
- Sledeći projekat na kojem ćemo raditi jeste izgradnja sportskog centra, to će omogućiti kvalitetniji sportski život i ne samo da će značiti sportistima već i svim ostalim meštanima našeg sela – rekao je Solomon.