Janjić i Dević posetili Bijeljinu

Zamenik gradonačelnika, Čedomir Janjić i pomoćnik gradonačelnika, Ivan Dević posetili su juče Bijeljinu, grad u Republici Srpskoj, a na poziv gradonačelnika Miće Mićića da prisustvuju proslavi gradske slave - Svetog Pantelejmona.
 
 
Tom prilikom organizovan je i prijem u gradskoj kući na kojem je gradonačelnik Mićić upoznao goste sa radom lokalne samouprave, brojnim realizovanim projektima u tom gradu i načinima njihovog ostvarivanja, ali i planovima i problemima sa kojima se taj grad, drugi po veličini u Republici Srpskoj, susreće.
 
   
 
Zajednička ocena bila je da Bijeljina i Zrenjanin imaju dosta sličnosti te da postoje realni osnovi za ostvarivanje saradnje na privrednom, kulturnom i sportskom planu, ali i uspostavljanju čvršće veze između ta dva grada. Naime, postoji i želja da Bijeljina i Zrenjanin postanu bratski gradovi.
 
   
 
Povodom posete Janjića tom gradu, organizovano je i njegovo gostovanje u progrmu lokalne „BN“ televizije, zajedno sa gradonačelnikom Mićićem i predstavnicima Sremske Mitrovice, Kruševca i Kumanova.    
 
 
Na kraju jučerašnjeg boravka u Bijeljini, zamenik Čedomir Janjić uputio je poziv čelnicima Bijeljine da posete naš grad.