Odložena 14. sednica Skupštine grada, sutra nastavak 13-te

Скупштина
Četrnaesta sednica Skupštine grada, zakazana za danas, nije održana zbog nedostatka kvoruma, a o novom terminu njenog održavanja odbornici će biti naknadno obavešteni – saopštio je predsednik Skupštine grada Zrenjanina, Radovan Bulajić, pred početak zasedanja kom su prisustvovali samo odbornici opozicije, njih 24-oro. 
 
Na dnevnom redu današnje sednice trebalo je da se nađe samo jedna tačka – Razmatranje zahteva odborničkih grupa "Demokratska stranka - Boris Tadić" i "Lige socijaldemokratra Vojvodine", a u vezi potpisivanja Sporazuma o izgradnji vrtića u Štrpcu. 
 
Za sutra, 5. decembra, u 10 časova, zakazan je nastavak 13. sednice, započete prethodnog petka, a prekinute nakon što je dnevni red dopunjen tačkom "Razmatranje zapisnika o kontroli sprovedenih postupaka javne nabavke za izgradnju, projektovanje i izvođenje radova, finansiranje i upravljanje postrojenjem za prečišćavanje pijaće vode u Zrenjaninu i načinu izbora ponuđača VTE Vasertehnik, datih u informaciji JKP "Vodovod i kanalizacija" Zrenjanin, dana 11. septembra 2013. godine". Sutrašnja sednica započeće razmatranjem ove tačke, a u nastavku će odbornici raditi po utvrđenom dnevnom redu.

 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/2192/grb_zrenjanin_150px.jpg