Zrenjanin u kampanji ''I ja se borim'' - akcija ''Stare stvari za novu nadu''

Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka NURDOR, Grad Zrenjanin i Gradska narodna biblioteka "Žarko Zrenjanin" u sredu, 15. februara od 12 do 14 časova na platou ispred Vodotornja pripremili su program u znak podrške malim borcima i njihovim porodicama. Okupljenima će se, u ime Grada Zrenjanina, obratiti pomoćnik gradonačelnika Duško Radišić.
 
U programu učestvuju najmlađi članovi KUD "Đerđef", Nemanja Stojšić, Zrenjaninac koji je nedavno imao zapažen nastup u šou programu "Ja imam talenat", Klovnica Didi i prijatelji.
 
Posetioci će imati priliku da kupe balone, promotivne artikle, a sva sredstva prikupljena tokom akcije biće usmerena na drugu fazu izgradnje dečjeg hemato-onkološkog odeljenja u Nišu. 
 
 
Tačno u 13 časova biće pušteni baloni podrške za sve mališane koji se leče i u znak sećanja na one male superheroje koji više nisu sa nama.
 
Kampanji "I ja se borim" pridružio se lokal Lion Pub. Posetioci koji žele da pomognu izgradnju hemato-onkološkog odeljenja u Nišu i tako obezbede bolje uslove lečenja deci oboleloj od raka, mogu to učiniti tako što će poslati SMS na 1150 i u Lion Pub-u dobiti kafu gratis.
 
Mreži donatora i podrške priključila se i zrenjaninska kompanija "UM-ING" doo. 
 
Sve informacije o humanitarnoj akciji biće dostupne na zvaničnoj internet stranici udruženja www.nurdor.org