Grad darovao auto sedišta za 60 zrenjaninskih beba (10 fotografija)

Grad Zrenjanin, u saradnji sa Savetom za bezbednost saobraćaja na putevima na teritoriji grada, obezbedio je i ove godine auto sedišta za prvih 60 rođenih beba u zrenjaninskom porodilištu, koje su danas u Gradskoj bašti uručili roditeljima gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, njegov zamenik Saša Santovac i pomoćnik gradonačelnika Duško Radišić.
 
 
 
 
“I ove godine sprovodimo, sada već mogu reći tradicionalnu akciju Gradske uprave i Saveta za bezbednost saobraćaja Grada Zrenjanina, a ovo je samo jedna od akcija usmerenih ka povećanju bezbednosti dece u saobraćaju, pored uređenja zona škola ili postavljanja novih ležećih policajaca. Na ovaj način, današnjom dodelom auto sedišta pomažemo i našim mladim bračnim parovima, i sledeće godine nadam se da će broj podeljenih sedišta biti veći, jer nailazimo na pozitivne reakcije roditelja,” istakao je gradonačelnik Čedomir Janjić prilikom današnje svečanosti. 
 
 
 
 
Ova akcija se sprovodi već četvrtu godinu zaredom u okviru programa za unapređenje i bezbednost saobraćaja, sa željom da se opredeljena sredstva za tu namenu narednih godina uvećavaju.
  
Tridesettrogodišnja Dragana Prostran iz Zrenjanina danas je, dobijajući auto sedište za svoje dete, istakla da je veoma zadovoljna poklonom koji će joj biti od izuzetne koristi, i da je bezbednost dece u saobraćaju na prvom mestu, dodavši da dodela takvog poklona predstavlja i rasterećenje za kućni budžet.