Besplatan koncert ''Sibirskih vitezova'' i Ivane Žigon sutra u Zrenjaninu

U velikoj sali Kulturnog centra Zrenjanina sutra će (utorak, 25. april), od 19 časova, nastupiti kozački ansambl Narodnog pozorišta iz Irkutska (Rusija) “Sibirski vitezovi“, zajedno sa našom istaknutom glumicom Ivanom Žigon. Organizatori, Grad Zrenjanin i Kulturni centar Zrenjanina, pozivaju naše sugrađane da prisustvuju ovom vrhunskom događaju, a ulaz na koncert je slobodan. 
 
 
“Sibirski vitezovi”, koji su već dizali na noge publiku u našoj zemlji i regionu, i za ovaj nastup u Zrenjaninu pripremaju mnoga iznenađenja. Sibirci će na samo njima svojstven način kozački pevati pesme o Srbiji i Kosovu. S druge strane, Ivana Žigon ujedinjena sa sibirskim glasovima, najaviće novi disk koji priprema sa “Kosovskim božurima” - “Ostajem sa tobom Rusijo”.
 
Ansambl “Sibirski vitezovi” iz Irkutska zadužio je naš narod onda kada je bilo najteže. U dva navrata su obišli 25 srpskih sela na Kosmetu i svojom pesmom pružili podršku i nadu narodu koji je ostao na svojim ognjištima, navodi se u najavi organizatora sutrašnjeg koncerta u Zrenjaninu.