Besplatno sportsko leto za decu u Zrenjaninu

Sportski savez grada Zrenjanina, u saradnji sa Savezom za školski sport grada Zrenjanina i Javnom ustanovom “Sportski objekti”, realizuje tokom jula i avgusta program “Sportsko leto - besplatno leto“.
 
Ideja je da se tokom leta, u vreme letnjeg raspusta, realizuju besplatni sportski programi za decu predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta. Sva zainteresovana deca moći će da se prijave i da u dogovorenim terminima provedu vreme sa trenerima i upoznaju se sa različitim sportovima.
 
Cilj je da se svoj deci omogući bavljenje sportom, sticanje zdravih životnih navika i promena “sedelačkog” načina života. Roditelji dece koja žele da se upoznaju sa košarkaškim, rukometnim, fudbalskim, plivačkim sportom, atletikom, boksom, rvanjem, tekvondom ili streličarstvom treba da telefonom kontaktiraju trenere i dogovore se u vezi sa prisustvom dece i aktivnostima na treninzima. Svi brojevi telefona trenera navedeni su u prilogu. 
 
“Sportsko leto - besplatno leto“ počinje u ponedeljak, 10. jula, na više lokacija, sportskih terena i objekata u gradu i trajaće do 31. avgusta.