Sanira se saobraćajnica ispod nadvožnjaka na Bagljašu

Nastavljaju se radovi na obnovi saobraćajne infrastrukture na teritoriji Grada Zrenjanina i nakon završetka rekonstrukcije Ulice cara Dušana u toku je sanacija saobraćajnice ispod nadvožnjaka na Bagljašu. 
 
 
 
 
Rekonstrukcija kolovoza vrši se od skretanja desno sa nadvožnjaka ka Ulici Milana Stanivukovića, pa opet desno ka nadvožnjaku, ispod njega, sve do raskrsnice sa ulicama dr Tihomira Ostojića i Novosadske. Danas se završavaju radovi na uklanjanju sloja dosadašnjeg asfalta, a po rečima nadležnih iz preduzeća koje izvodi radove, novosadskog “Put - investa”, sutra bi trebalo da počne asfaltiranje koje će trajati najmanje tri dana. 
 
Tokom radova saobraćaj se ne obustavlja, ali se odvija otežano, pa se vozači mole da poštuju saobraćajnu signalizaciju i signalizaciju od strane putara koji izvode radove. 
 
 
 
 
Pored uklanjanja starog asfalta, izvršena je i nivelacija šahtova, sanacija ivičnjaka i pristupnih staza pešačkim prelazima. Ukupna dužina kolovoza koji će na ovom potezu biti rekonstruisan i u potpunosti dobiti novi asfalt, iznosi oko 400 metara. 
 
 
Prethodnih nekoliko dana asfaltirane su i interne saobraćajnice u krugu postrojenja za prečišćavanje vode za piće, čime ovaj kompleks na Mihajlovačkom drumu dobija konačne obrise. Ove radove izvodi zrenjaninsko preduzeće “Saša inženjering”.