Izmena režima saobraćaja u periodu održavanja ''Dana piva''

Za potrebe održavanja manifestacije “Dani piva” u periodu od ponedeljka, 28. avgusta  u 07 časova do ponedeljka, 4. septembra .2017. godine u 12 časova biće izvršena izmena režima saobraćaja u smislu skretanja sa magistrale i iz Ulice Nikole Pašića na Žitni trg, odnosno Ulicu Vojvode Bojovića. Kao i ranijih godina, biće zatvorena traka za skretanje desno iz pravca mosta kod Policijske uprave, odnosno onemogućeno skretanje levo iz pravca Ulice Nikole Pašića. 
 
Za saobraćaj će biti zatvorena Ulica Vojvode Petra Bojovića od raskrsnice sa Ulicom Nikole Pašića do knjižare “Njegoš” (posle ulaza u baštu “Pivnice”), kao i Ulica Koče Kolarova od raskrsnice  sa Ulicom Vojvode Petra Bojovića.
 
Imajući u vidu  problem odvijanja  saobraćaja i parkiranja vozila za vreme održavanja manifestacije, a s obzirom da je parking Žitni trg rezervisan za održavanje manifestacije, u ulicama koje se nalaze u neposrednoj blizini parkinga organizovaće se poseban režim saobraćaja i na taj način obezbediti dodatna mesta za parkiranje vozila.

 
Po prvi put će ove godine parkiranje biti moguće u dvorištu pivare, kao i u delu ulica Koče Kolarova i Vojvode Petra Bojovića, prema sledećem rasporedu:
 
-  Koče Kolarova -  organizovaće se podužno parkiranje vozila sa leve strane kolovoza, od raskrsnice sa Ulicom dr Kornela Radulovića (bivša Prva Proleterska), ka raskrsnici sa ulicom Vojvode Petra Bojovića;
- Vojvode Petra Bojovića – organizovaće se podužno parkiranje sa leve strane kolovoza od raskrsnice sa Ulicom Save Tekelije do ulaza u baštu “Pivnice”