Informacija za posetioce moto-trke i predstavnike medija: trasa staze, prilaz motornim vozilima

Grad Zrenjanin obaveštava posetioce moto-trke za “Veliku nagradu Zrenjanina”, u subotu i nedelju, o satnici trke, trasi staze i mogućnosti prilaza motornim vozilom.
 
SATNICA TRKE: 
 
Subota, 16. septembar:
10.00 časova - početak treninga
14.30 časova - start trka
17.00 časova - očekivani završetak trka
 
Nedelja, 17. septembar:
09.00 časova - početak treninga
13.00 časova - start trka
17.00 časova - očekivani završetak trka
 
 
TRASA STAZE “JUGOISTOK”:
 
Start i cilj staze dužine kruga 3.000 metara je na ukrštanju glavne saobraćajnice kroz industrijsku zonu i deonice obilaznog puta oko Zrenjanina koja je završena u tom delu. U zoni starta / cilja, kao i duž staze biće postavljene tribine za gledaoce, a organizatori mole publiku da se pridržava režima dolaska i kretanja duž staze, što je u njenom interesu.    
 
Šematski prikaz staze: 
 
 
 
INFORMACIJA ZA POSETIOCE KOJI DOLAZE MOTORNIM VOZILOM:
 
Dolazak na stazu motornim vozilima posetiocima će biti omogućen trasom pored novog “Šinvoza” i “Radijatora” (skretanje levo posle nadvožnjaka kod "BEK"-a), potom privremenom saobraćajnicom do izgrađenog dela obilaznice oko Zrenjanina i onda desno asfaltnim putem (obilaznicom), sve do ulaza u industrijsku zonu. 
Vozila će biti moguće parkirati uz trasu obilaznice.  
 
Šematski prikaz dolaska vozilima do industrijske zone "Jugoistok":
 
 
 
INFORMACIJA ZA PREDSTAVNIKE MEDIJA:
 
Predstavnicima medija, novinarima i snimateljima, pristup će biti omogućen u zoni starta / cilja, kao i na tribinama raspoređenim uz stazu, bez posebno određenog prostora. Za izveštavanje nisu potrebne akreditacije.