U sklopu "Dana piva" održana Kajakaška regata

Zamenik gradonačelnika Saša Santovac otovrio je danas i uručio medalje najuspešnijim učesnicima 7. Kajakaške regate "Begej 2017" koja se održava u sklopu manifestacije Dani piva.
 
 
 
Regata je održana na Begeju, ispod Pešačkog mosta i učestvovalo je deset klubova iz Republike Srbije, a zanimljivo je da je u drugoj i petoj trci bilo više od dvadeset takmičara.
 
 
 
 
Zamenik Santovac je izrazio zadovoljstvo što se za Regatu svake godine prijavljuje sve više takmičara.
- Pre tri , ili, četiri godine, kada sam prvi put dolazio na ovu sportsku manifestaciju, nismo mogli da se pohvalimo činjenicom da učestvuje blizu dve stotine takmičara, a sada smo tu brojku premašili i to dokazuje dobru organizaciju našeg Kajak kluba “Begej”. Grad Zrenjanin se trudi da u sklopu Dana piva postoje dobri muzički, kulturni, ali i sportski programi, a ovo takmičenje postalo je tradicionalno i nešto što obeležava ne samo Dane piva, već i naš grad - rekao je Santovac.
 
 
 
 
On je zahvalio privatnim preduzetnicima koji su pomogli klubu i što su, kako je naveo, pokazali društvenu odgovornost, i što je zahvaljujući toj pomoći klub dobio novu potrebnu opremu.
 
 
 
 
 
Sportiste i njihove trenere pozdravila i poželela uspešno takmičenje generalni sekretar sportskog saveza grada ZrenjaninaVukica Đapić. Ona je izrazila zadovoljstvo što je učešće u Regati uzelo više od dve stotine takmičara.