Zahvalnost gradu i gradonačelniku za organizaciju skupova motoklicista

Predsednik Auto-moto kluba “Petrovgrad” Dragan Gudžev i predstavnici moto kluba “Roud Flajers” iz Mužlje Jožef Takač i Jožef Stojko uručili su danas gradonačelniku Zrenjanina Čedomiru Janjiću zahvalnice i prigodne poklone, u znak zahvalnosti Gradu Zrenjaninu i njemu lično za pomoć u organizaciji tri velika moto skupa u našem gradu. 
 
 
 
Gradonačelniku su, uz izraze zahvalnosti, tom prilikom uručeni i plaketa, zahvalnica, prigodna majica, kao i zvaničan plakat moto trke održane u Zrenjaninu. 
 
Da podsetimo, Zrenjanin i Mužlja su krajem jula bili uspešni domaćini 14. turističkog moto relija kroz Srbiju, potom i centralnog moto skupa popularnih “bajkera” održanog u Mužlji od 17. do 20. avgusta, da bi nedavno naš grad bio domaćin i moto trke za “Veliku nagradu Zrenjanina” na licenciranoj stazi u industrijskoj zoni “Jugoistok”. 
 
 
 
Tokom današnjeg susreta u kabinetu gradonačelnika, svi su bili saglasni da bez pomoći Grada Zrenjanina te manifestacije ne bi mogle uspešno da se održe, kao i da grad ima kapaciteta i mogućnosti da organizuje i jedno takvo ozbiljno i zahtevno takmičenje kakve su moto trke za nacionalni šampionat.