ZR-BIZNET, manifestacija prilagođena novim i savremenim trendovima

Povodom predstojeće nove privredne manifestacije “ZR-BIZNET” , na koju se prijavilo više od 60 učesnika, danas je u Multimedijalnoj sali Gradske kuće održana konferencija za novinare.

 

 

Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić ukazao je da je do ove godine u gradu tradicionalno organizovan Sajam INOKOP, a da je od ove godine odlučeno da se manifestacija unapredi i prilagodi novim i savremenim trendovima.

 

 

 

- Zajedno sa Unijom poslodavaca Zrenjanina i našim prijateljima i partnerima organizovaćemo ZR-BIZNET i mislim da će to biti novi i dobar iskorak. Pokušavamo da povežemo privrednike iz našeg regiona, da ih upoznamo kako bi moguće napravili zajednički biznis, da ih “ukrupnimo” i da zajednički nastupe na nekim drugim tržištima - rekao je gradonačelnik Janjić, napominjući da će manifestacija biti održana u renoviranoj hali "Medison".

 

 

Na današnjoj konferenciji govorili su i Izabela Kiš - direktor Unija poslodavaca Srbije za Zrenjanin, Dragoljub Bjeloglav u ime Domaćeg trgovačkog lanca DTL, koji je generalni pokrovitelj manifestacije, kao i Vladimir Mitić ispred OTP Banke i Igor Titin iz Unika osiguranja, koje su partneri “ZR-BIZNETA”.