Gradonačelnik obišao radove na rekonstrukciji trga i zgrade MZ u Melencima

Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, sa saradnicima, obišao je danas radove na rekonstrukciji centralnog trga u Melencima, i radove na adaptaciji zgrade seoske mesne zajednice. U poseti Melencima bili su i zamenik gradonačelnika Saša Santovac, pomoćnici Dragan Ćapin i Simo Salapura i član Gradskog veća Pero Pilipović.
 
 
 
– U više navrata naglašavao sam da radimo velike infrastrukturne projekte u samom centru, kao i na periferiji grada Zrenjanina, ali ne zapostavljamo ni naseljena mesta. U Melencima radimo veliki projekat rekonstrukcije trga u centru naselja i radimo fasadu na zgradi Mesne zajednice Melenci, koja je objekat stare gradnje, i u koji smo ulagali sredstva za obnovu i u prethodnom periodu, na sanaciji krova. Mislim da ćemo ovde imati jedan lep centar, za primer drugim naseljenim mestima – naglasio je gradonačelnik Janjić.
 
 
 
Zadovoljstvo zbog započetih radova nije krio predsednik Saveta Mesne zajednice Melenci Veselin Frajić.
– Posle dugo godina možemo da se pohvalimo radovima na novom ruhu centra Melenaca. Pored radova na prelepom trgu, bitno je da se uređuje i fasada mesne zajednice, što su građani prihvatili sa odobravanjem. Svi željno čekamo da se jedna ovako značajna investicija završi, jer Melenci to zaslužuju – naglasio je Frajić.