Na glavnom gradskom trgu održana manifestacija "Grad otvorenog srca"

Tradicionalna dečja novogodišnja manifestacija "Grad otvorenog srca" , peta po redu, održana je danas na glavnom gradskom trgu. 

 

 

Veliki broj dece i njihovih roditelja uživali su u dobroj zabavi i kvalitetnom programu za koju su zaslužni Gradski dečji hor Kulturnog centra Zrenjanina, Plesni klub – Free Dance, Horić OŠ „Đura Jakšić“, „Supernova“, „Cekom“, animatori i Deda Mrazevi koji su, zahvaljujući Kompaniji “Gomeks” podelili slatkiše i novogodišnje paketiće.

 

 

Manifestaciji je prisustvovao i pomoćnik gradonačelnika Duško Radišić koji je, pozdravljajući prisutne, istakao da je ovo, praktično, završna ovogodišnja manifestacija i najavio mnogo interesantnih za narednu godinu. 

 

 

- Grad Zrenjanin organizuje i manifestacije i humanitarne akcije tokom cele godine, a danas je ovde sa nama i Deda Mraz, a svi koji smo bili dobri dobili smo i bombone. Raduje što će sva deca dobiti poklone, uz lep program. Poželeli smo svima uspešnu Novu godinu, da im se sve želje ispune, budu zdravi i da zajedno i uspešno radimo na tome da naš grad bude još lepši - kazao je novinarima Radišić. 

Pomoćnik Radišić se zahvalio “Gomeksu”, jer se i ovog puta pokazala kao društveno odgovorna kompanija i obezbedila paketiće za decu.

 

 

Nedeljko Golušin, marketing menadžer u “Gomeksu” kazao je da su, kao i prethodnih godina, odlučili da najmlađim sugrađanima prvi čestitaju Novu godinu, i u saradnji sa Gradom organizovali ovu manifestaciju.

- Prilika je da se zahvalimo lokalnoj samoupravi što su Kompaniju “Gomeks” prepoznali kao dobrog partnera u realizaciji ovako divnih projekata, a ujedno i da najavimo da će saradnja, koja postoji unazad desetak godina, biti nastavljena i u 2018. godini, na obostrano zadovoljstvo - rekao je Golušin.

 

 

Istakao je da je “Gomeks” za najmlađe na trgu pripremio više od 500 paketića koje su im podelili Deda Mrazevi.

- Najveće zadovoljstvo za nas jesu osmesi i radost na licima dece koja će dobiti paketiće, naravno i njihovo uživanje i iskrena radost koju osećaju u ovim prednovogodišnjim danima. Ovo je i prilika da se svim Zrenjanincima i našim potrošačima zahvalimo na njihovoj vernosti i najavimo da ćemo i u narednoj godini nastaviti na jačanju prijateljskih veza između nas i naših potrošača - dodao je on.