Otvorena NIS benzinska stanica ''Zrenjanin 2'' - prve količine goriva donirane Domu zdravlja Zrenjanin

U prisustvu predstavnika kompanije NIS i gradskih zvaničnika danas je u Zrenjaninu svečano otvorena nova NIS Petrol benzinska stanica, na Beogradskom putu bb. U pitanju je maloprodajni objekat “Zrenjanin 2” koji je kompanija NIS rekonstruisala na mestu postojeće benzinske stanice u okviru projekta razvoja i modernizacije svoje maloprodajne mreže. Simboličnim presecanjem vrpce, objekat su otvorili direktor Direkcije za maloprodaju NIS Branko Radujko i zamenik gradonačelnika Zrenjanina Saša Santovac, a prve količine goriva na benzinskoj stanici, kao donacija NIS-a, natočene su u vozilo Doma zdravlja u Zrenjaninu.
 
 
 
Govoreći na svečanosti, Radujko je napomenuo da je u pitanju moderan i lep objekat koji, posebno u noćnim satima, daje posebnu sliku ulaska u Zrenjanin i ovog dela grada.
“Ponosni smo i zadovoljni što građanima, privredi i posetiocima Zrenjanina predajemo na korišćenje moderan objekat, izgrađen po najsavremenijim građevinskim i ekološkim standardima kakvi se danas mogu sresti u najrazvijenijim zemljama sveta. Želimo da naši potrošači budu zadovoljni ne samo kvalitetom goriva koje kupuju, već i dodatnim uslugama, po pristupačnim cenama, da svako ode zadovoljan s ovog mesta i da se ponovo vrati”, kazao je on i dodao da NIS nastavlja s investicijama i rekonstrukcijama objekata u Zrenjaninu, Banatu i celoj Srbiji.   
 
 
U ime Grada Zrenjanina svečanosti su prisustvovali zamenik gradonačelnika Santovac i pomoćnici Duško Radišić i Simo Salapura. Ističući dobru saradnju s kompanijom, pre svega u oblasti srednjeg i visokog obrazovanja, Santovac je podsetio na neke od realizovanih projekata NIS u Zrenjaninu i zahvalio se predstavnicima kompanije na iskazanoj društvenoj odgovornosti. 
“Kao i kompanija NIS, i Grad Zrenjanin može se ponositi ovakvim objektom i to je samo nastavak naše sjajne dosadašnje saradnje. Naši učenici i studenti imaju mogućnost da se školuju za određene profile i dobiju mogućnost da se kasnije zaposle u kompaniji, a da znanja stiču u savremenim kabinetima koje je opremio upravo NIS. Svake godine, kroz projekte “Zajednici zajedno”, učestvujemo u odabiru projekata koji unapređuju naš grad i nadam se da će ih biti puno i u narednom periodu”, istakao je Santovac.  
 
 
NIS Petrol benzinska stanica u Zrenjaninu izgrađena je u skladu sa najstrožijim svetskim tehničkim i ekološkim standardima, raspolaže modernom opremom i dvostranim multipleks aparatima za točenje goriva, a kupcima su 24 sata na raspolaganju goriva evro pet kvaliteta proizvedena u domaćoj Rafineriji nafte Pančevo, kao i bogat izbor robe široke potrošnje.
 
 
Modernizovana NIS Petrol benzinska stanica u Zrenjaninu u potpunosti je usmerena na zadovoljenje potreba i pružanje vrhunske usluge savremenim potrošačima, a deo ponude su i premijum G-Drive derivati, kao i TNG unapređenog kvaliteta domaće proizvodnje. Kompanija NIS je povodom otvaranja novog maloprodajnog objekta pripremila posebne pogodnosti za potrošače. Uz kupovinu najmanje 20 litara bilo koje vrste goriva na NIS Petrol benzinskoj stanici “Zrenjanin 2”, potrošač dobija poklon, dok će na dan otvaranja vozači imati priliku da G-Drive 100 benzin i G-Drive dizel gorivo premijum kvaliteta sipaju po ceni standardnog benzina, odnosno evro dizela.