Završna manifestacija "Banatska bajka", 8. decembra

Povodom održavanja završne manifestacije "Banatska bajka", 8. decembra, danas je u Multimedijalnoj sali Grdaske kuće održana konferencija za novinare, a govorili su pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina Simo Salapura i organizatori manifestacije: Goran Marinković, direktor Kulturnog centra Zrenjanina, Zoran Ljubotina, direktor Turističke organizacije i Maja Pandurov, direktor IP Media 023 i kordinatorka programa.

 

 

 

Zajednička je ocena da je reč o dobro organizovanoj i odlično realizovanoj manifestaciji koja je ove godine prvi put održana u našem gradu.

Pomoćnik gradonačelnik Simo Salapura izrazio je zadovoljstvo što se u ovu manifestaciju uključio veliki broj građana, organizacija i ustanova kulture. 

 

 

- Posebno nam je drago kada manifestacije pruže mnoštvo sadržaja, kao u ovoj, preko sedam hiljada posetilaca i više od pedeset programa, i što smo imali multidisciplinarni pristup u organizovanju programa. Zato nam je i drago da podržimo ovakve manifestacije, od same ideje koja je predstavljena projektom “Banatska bajka” u Gradskoj bašti, a što se tiče programa koji će biti održan 8. decembra, to je prava prilika da sublimiramo sve ono što smo tokom godine radili ne samo u oblasti kulture, već i svim ostalim - rekao je Salapura naglasivši da su svi programi održani u sklopu “Banatske bajke” nesumnjivo upotpunili kulturnu ponudu našeg grada i predstavili ga na drugačiji način, uključujući i sva naseljena mesta. 

 

 

Završna manifestacija biće održana u petak 8.decembra sa početkom u 18 časova u Velikoj sali Kulturnog centra Zrenjanin. 

Kako je najavila Maja Pandurov, programse sastoji iz tri dela i ukupno 35 programa koji su obeležili prethodno leto. 

18.00h. Uvodna reč i etno program i predstavljanje naseljenih mesta opštine Zrenjanin

20.00h program za decu

21.45h Kulturno umetnički i zabavni program

22h Druženje za učesnike u Klubu Kulturnog centra