Atraktivniji sadržaj na "Peskari" ove kupališne sezone

Gradsko kupalište  Peskara, u Zrenjaninu u završnoj fazi je priprema, da i ove letnje sezone spremno dočeka kupače. U to se obilazeći ovu atraktivnu gradsku destinaciju , uverio i gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić.
 
 
Na popularnoj “Peskari” u toku su radovi na proširenju plaže na glavnom jezeru, a  gradske službe i javna preduzeća i ustanove završavaju sve neophodne pripreme, te posetioci mogu očekivati dobro uređeno kupalište sa svim neophodnim sadržajima. 
 
Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić izrazio je zadovoljstvo što će “Peskara” ove sezone biti još uređenija i atraktivnija za sve posetioce.
 
 
“Početak kupališne sezone očekuje nas 15. juna,  danas sa svojim saradnicima obilazim radove i želim da istaknem naše ambiciozne planove za predstojeću sezonu. Dupliramo kapacitet ovog kupališta, i  za kratko vreme uredićemo potpuno novu plažu. Zadovoljan sam kako radovi napreduju, očekujemo da se završe do početka kupališne sezone, bezbednost nam je na prvom mestu, a novi zanimljivi sadržaji dopašće se svim zrenjanincima, u to sam uveren”, istakao je gradonačelnik.
 
 
Janjić je izrazio očekivanje  da će sezona proteći u najboljem redu i da će broj posetilaca i kupača biti veći nego prethodnih godina. 
 
Upravljanje Peskarom povereno je još prošle godine Javnom preduzeću - Gradska stambena agencija.  “Peskara” je u vlasništvu grada Zrenjanina i time se realizuju mogućnosti za nove sadržaje, kojih će biti već ove sezone.
 
 
Ulaz na kupalište “Peskara” biće i ove, kao i svih prethodnih sezona, besplatan, iako je ono u potpunosti ograđeno i može se kontrolisati sve što se dešava unutar njega. Po rečima direktora Gradske stambene agencije Radiše Dupljanovića,  spremni su za ovogodišnju sezonu, koja zvanično na bazenu počinje , 15. juna.
 
 
Radove na “Peskari” obišli su zamenik gradonačelnika Saša Santovac, pomoćnik gradonačelnika Simo Salapura, direktor Turističke organizacije grada Zrenjanina Zoran Ljubotina, njegova pomoćnica Sanja Petrović, kao i pomoćnik direktora JP Gradska stambena agencija Dragomir Radovanac.