Društvo tehničara Zrenjanin uručilo priznanja

Savez inženjera i tehničara Srbije obeležio je  prošlog meseca 150 godina postojanja i rada, tim povodom Društvo inženjera Zrenjanin, juče je u Baroknoj sali Gradske kuće organizovalo dodelu povelja zaslušnim pojedincima u višedecenijskom postojanju. ovog društva.
Svečanosti je prethodio prijem za predstavnike ovog društva u Plavom salonu, koji je organizovao zamenik gradonačelnika Saša Santovac.
 
 
Obraćajući se prisutnim predstavnicima Saveza inženjera i tehničara, ustanova, visokoškolskih organizacija i udruženja, čestitao je Savezu ovaj izuzetan jubilej, ukazujući na značaj tehničkih znanja i inženjerske struke za dalji razvoj i napredak u oblasti tenike i tehnoloških dostignuća.
 
 
Ovom prilikom Gradu Zrenjaninu uručeno je priznanje zbog višegodišnje uspešne saradnje i ostvarivanja ciljeva i zajednickih ciljeva i zadataka inženjerske struke.
 
Priznanja je uručivao generalni sekretar Saveza inženjera i tehničara prof. dr.Časlav Lačnjevac a u ime nagrađenih, istakavši značaj tehničke struke, govorio je Milan Zečar, potpredsednik Društva inženjera Zrenjanin, koji je ujedno osnivač i urednik naučno-stručnog časopisa "DIT".