Radovi na proširenju Aviv Parka - JISK novi brend u kompleksu

U toku su završni radovi na proširenju zrenjaninskog Aviv Parka, preciznije dogradnji objekta uz prodavnicu “Dajhman”, čime će se koristan prostor tog trgovinskog kompleksa na Bagljašu proširiti za novih 620 kvadratnih metara.  
 
 
 
 
 
Kako saopštavaju iz menadžmenta kompanije “Aviv Arlon”, u novoizgrađeni prostor planirano je preseljenje prodavnice “Tehnomanija”, dok će prostor u kom se do sada nalazio taj brend zauzeti popularni skandinavski maloprodajni lanac proizvoda za domaćinstvo JISK. Ovaj brend prisutan je u našem gradu i posluje u delu objekta “Univereksporta”. U Aviv Parku proizvodni asortiman će JISK izložiti na 1.180 kvadrata i za tu namenu dograđuje se i prostor iza buduće prodavnice, čije se otvaranje očekuje u oktobru. 
 
 
 
JISK grupacija osnovana je 1979. godine u Danskoj. Pet godina kasnije otvorila je prvi prodajni objekat van matične zemlje, u Nemačkoj, i do danas proširila poslovanje na čak 50 država, u oko 2.500 prodavnica i sa 22 hiljade zaposlenih. Promet JISK-a na godišnjem nivou iznosi 3,36 milijardi evra. 
 
U subotu, 8. septembra, u Aviv Parku je počeo s radom još jedan ugostiteljski objekat -  koncept kafe restoran “Bakata”. Najmlađi zakupac zrenjaninskog ritejl-parka preporučuje se kao mesto za doručak sa najboljom kafom, s izbalansiranim obrocima i salatama, domaćim vinima i kraft pivom, domaćim pastama, pecivima i drugim asortimanom, u posebnom enterijeru i atraktivnoj, natkrivenoj bašti.  
 
 
 
Narednog vikenda Aviv Park slavi 3. rođendan i tim povodom u nedelju, 16. septembra, posetioce očekuju celodnevni popusti i do 50% u gotovo svim prodajnim objektima i zabavni programi. U 17 časova toga dana počinje dečji program, a od 20 časova besplatan koncert “Tropiko benda”.