Utakmica mladih futsal reprezentacija Srbije i Rumunije u Kristalnoj dvorani

Povodom odigravanja utakmice između mladih futsal reprezentacija Srbije i Rumunije u našem gradu održana je danas u Multimedijalnoj sali Gradske kuće konferencija za novinare, a obratili su se pomoćnik gradonačelnika Simo Salapura i predsednik KMF "SAS" Milivoj Simo Batinica.

 

 

Utakmica će biti održana u Kristalnoj dvorani, u sredu 19. septembra, od 18 časova, a takmičiće se futsal igrači do 19 godina.

Najavljujući utakmicu, pomoćnik Salapura je rekao da je reč o još jednoj značajnoj sportskoj manifestaciji.

- Očekuje nas lep spektakl, a u najavi je i seniorska utakmica u narednom periodu, ali, o tome ćemo drugi put, a ono što nas raduje jeste da ovakve utakmice promovišu naš grad, promovišu i sport, ali i naše reprezentativce. Zrenjanin će ove godine imati dva reprezentativca, Mandića i Nišavića na ovoj utakmici – rekao je Simo Salapura.

 

 

Ulaz na utakmicu je besplatan, napomenuo je on i uputio poziv Zrenjanincima, sportistima  i sportskim radnicima da dođu i bodre našu mladu reprezentaciju.

O detaljima utakmice govorio je Batinica navodeći da Zrenjanin ima futsal istoriju u organizovanju takmičenja, posebno seniorske reprezentacije, a ovo je prvi put da u naš grad dolazi mlada reprezentacija, do 19 godina.

 

 

- To su igrači na kojima je budućnost srpskog futsala – rekao je Batinica, a utakmica protiv Rumunije igra se u sklopu priprema za kvalifikacije evropskog prvenstva u Portugalu.