Grad i ove godine podržao ''Avivov izbor za najlepšu novogodišnju jelku Zrenjanina''

Tradicionalna manifestacija u Aviv Parku, izbor najlepše novogodišnje jelke Zrenjanina, protekla je i ove godine u dobrom raspoloženju, a svi koji su se juče u nju uključili postali su i deo jedne lepe humanitarne priče, usmerene ka pomoći deci bez roditeljskog staranja. Grad Zrenjanin podržao je i ovoga puta manifestaciju, a jelku su ukrašavali zamenik gradonačelnika Saša Santovac i zaposleni u Kabinetu gradonačelnika, zajedno sa svojom decom i unucima.
 
 
 
- Zahvalio bih se svima koji učestvuju u ovoj humanitarnoj akciji koja je postala tradicija. Dosta je ovde i dece, puno je radosti, organizovan je lep program i očekujemo da narednih godina ovde bude još više jelki i učesnika – kazao je Santovac i napomenuo da je protekla godina za grad bila uspešna, a da će se rezultati tog rada tek osetiti u narednim godinama.
- Novi investitori dolaze u naš grad, predstoje nam veliki infrastrukturni projekti, domaćini smo značajnih sportskih takmičenja, ali se ponosimo i izgradnjom novog vrtića, koji očekujemo da završimo u 2019. godini i obezbedimo što bolje uslove za odrastanje naših najmlađih sugrađana. Naravno, ono što je aktuelno i ovih dana, očekujemo u narednoj godini i zvanično ispravnu vodu za piće u našem vodovodu, a svedoci smo da je i sada sasvim drugačija od one kakva je bila u prethodnom periodu - poručio je zamenik gradonačelnika.
 
 
 
 
Jelke su ukrašavali predstavnici gradskih ustanova i organizacija, škola, privatnih firmi, medijskih kuća i one će ulepšavati centralni plato Aviv Parka tokom predstojećih praznika. 
 
Direktorka marketinga Aviv Parka Danka Gladović pozdravila je sve učesnike manifestacije koju četvrti put organizuju u saradnji s Gradom Zrenjaninom i istakla da je, pre svega, u pitanju manifestacija humanitarnog karaktera.
- Prikupljamo na ovaj način paketiće za decu u hraniteljskim porodicama i za decu o kojoj brine Centar za socijalni rad. Povećava se broj učesnika svake godine, danas ih je osamnaest, ponosni smo na sve njih i što imamo takve prijatelje, spremne da pokažu humanost na kraju godine – istakla je Gladović i saopštila da je prikupljeno 329 paketića.
 
 
 
Iako je takmičarski deo manifestacije bio u drugom planu, jer su se svi učesnici dobro zabavljali ukrašavajući jelke, odabrane su i one najlepše – pobednik je jelka Centra za socijalni rad, drugo mesto podelili su Osnovna škola „Petar Petrović Njegoš“ i Centar za edukaciju “Big Ben”, a treće mesto pripalo je Sportskom savezu grada Zrenjanina.