Deset dana do početka EP: završno uređivanje ''Kristalne dvorane''

Deset dana do početka Evropskog prvenstva u košarci za žene, u toku su finalne pripreme za to veliko takmičenje, čiji je domaćin “D” grupe grad Zrenjanin. Reprezentacije Srbije, Rusije, Belorusije i Belgije igraće u “Kristalnoj dvorani”, u kojoj su u toku završne aktivnosti na uređenju enterijera i okoline. Tokom vikenda počelo je brendiranje hale, bočnih ulaza i enterijera, a postavljana je i folija za spoljno zatamnjivanje stakala, s obzirom da će se prve utakmice igrati po dnevnom svetlu, od 17.45 časova.
 
 
 
 
Brendirani su VIP ulaz u dvoranu, ulaz za službena lica i prostor unutar dvorane namenjen predstavnicima medija. U samom gledalištu postavljena su dva najsavremenija nova semafora, koja su najavljivana, i posebno se obeležava centralni deo tribine, gde će biti smešteni posebni gosti. Prostor iza koševa biće prilagođen novinarima i izveštačima. Na konstrukcije koševa postavljeni su i novi satovi za merenje vremena predviđenog za napad, tzv. satovi “24 sekunde”.
 
 
 
Istočna strana dvorane, odnosno glavni ulaz, biće dodatno osvetljeni sa šest reflektora, a javna rasveta pojačana na potezu od centra grada, magistrale i Karađorđevog trga, do “Kristalne dvorane”. U toku su i radovi na sanaciji stepeništa ispred glavnog ulaza. 
 
 
 
 
Šampionat u Zrenjaninu otvaraju narednog četvrtka, 27. juna, košarkašice Rusije i Belgije, a  utakmica počinje u 17.45 časova. Iste večeri, od 20.30 časova, igraju Srbija - Belorusija, čime i naše reprezentativke startuju na “Eurobasketu”. 
 
Ulaznice za utakmice u Zrenjaninu dostupne su putem sajta www.tickets.rs.