''Coca-Cola podrška mladima'', u Zrenjaninu od 23-25. oktobra

Grad Zrenjanin doneo je odluku da podrži i aktivno učestvuje u nacionalnom projektu “Coca-Cola podrška mladima” koji mladima u Srbiji od 18 do 30 godina omogućava da unaprede svoje lične i profesionalne veštine kako bi lakše došli do posla.
 
Ovaj program realizuje kompanija Coca-Cola HBC Srbija u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje, Ministarstvom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, NALED-om i Nacionalnom asocijacijom kancelarija za mlade. Program se sprovodi u 20 gradova u Srbiji kroz trodnevne interaktivne radionice, a polaznici će imati priliku da sa sertifikovanim stručnjacima unaprede svoje veštine kroz praktična znanja koja će im pomoći u potrazi za poslom.  
 
 
Prvih 30 kandidata koji se najbrže prijave i koji ispunjavaju uslove konkursa učestvovaće u radionici u Zrenjaninu, koja će se održati u periodu od 23. do 25. oktobra 2019. godine u prostorijama Kulturnog centra. Dodatne informacije u vezi sa prijavom zainteresovani mogu da potraže na linku:  https://coca-colapodrskamladima.com/
 
Uz trodnevne radionice, deo programa biće organizovan i kroz digitalnu platformu, on-line predavanja, radionice i literaturu neophodnu za dodatnu edukaciju, a svi polaznici će po završetku edukacije dobiti sertifikat “Coca-Cola HBC Srbija”.