''Dečija nedelja'' i na Trgu slobode - sportski poligon, crtanje i igra

Povodom obeležavanja “Dečije nedelje” danas je na Trgu slobode održan sportski poligon, u organizaciji Grada Zrenjanina, Sportskog saveza grada Zrenjanina i Saveza za školski sport grada Zrenjanina. Pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina Simo Salapura imao je tu čast da pozdravi učenike prvog i drugog razreda osnovnih škola, poželevši im pritom srećnu nedelju, uz obavezno bavljenje sportom. Za zabavni deo programa pobrinuli su se “Haos animatori” koji su, uz pesmu i igru, zagrejali ”male takmičare”, a nije izostalo ni tradicionalno crtanje kredom po trgu.
 
 
 
 
Pomoćnik gradonačelnika Simo Salapura pridružio se mališanima u crtanju, a na cilju sportskog poligona bodrio je svakog ko je uspeo da prođe sve prepreke na stazi. U osnovi današnjeg okupljanja na trgu bilo je druženje i zabava, tako da su se svi zadovoljni vratili u svoje škole. 
 
 
 
 
Vremenske prilike koje su jutros omele predškolce da realizuju svoj program na trgu nešto kasnije su se poboljšale i kiša je prestala, tako da je drugi deo današnjih aktivnosti zrenjaninskih mališana na otvorenom uspešno priveden kraju.