Зрењанински Спортски савез и ове године представљен на Сајму спорта у Београду

Сајам спорта, осми по реду, одржан је недавно у Београду, а на њему, већ по традицији, учествовао је и Спортски савез Града Зрењанина. На штанду Спортског савеза, осим зрењанинског спорта, промовисана је и туристичка понуда града Зрењанина.
 
Свечаном отварању манифестације присуствовали су помоћник градоначелника Зрењанина Симо Салапура и генерална секретарка Спортског савеза града Зрењанина Вукосава Ђапић Атанацковић. Зрењанински штанд посетили су и наши врхунски спортисти – стонотенисер Илија Мајсторовић, рвачи Виктор и Мате Немеш, као и многи други.

Зрењанински Спортски савез и ове године представљен на Сајму спорта у Београду

– Спортски савез Града Зрењанина од почетка учествује на овој сајамској манифестацији. Веома ми је драго што се велики број наших спортиста и спортских радника одазвао позиву да посети наш штанд. Добро смо се организовали у промоцији зрењанинског спорта, а имамо са чиме да се похвалимо, јер је спорт један од брендова нашег града – истакла је Вукосава Ђапић Атанацковић. 
 
Симо Салапура је искористио прилику да контактира спортисте и функционере и покрајинског и републичког савеза.
– Ово је прилика да разменимо искуства и договоримо нове облике сарадње, као и да заједнички правимо планове за унапређење спорта у предолимпијској години. Зрењанин је и до сада имао одличну сарадњу са покрајинским и републичким организацијама, као и са спортским савезима. Србија много улаже у развој спорта, то је приметно и у нашем граду. Много је урађено, а још су амбициознији планови за наредни период – нагласио је Салапура.

Зрењанински Спортски савез и ове године представљен на Сајму спорта у Београду

Међу онима који су посетили штанд Спортског савеза града Зрењанина био је и репрезентативац Србије у стоном тенису и члан Стонотениског клуба “Банат” Илија Мајсторовић.
– Годинама посећујем Сајам спорта у Београду и радује ме што све више младих долази на ову манифестацију. То је сада већ традиција. А верујем да ће у наредним годинама број учесника наставити да расте. Долази нам олимпијска година, сви верујемо у добре резултате и успехе и мислим да ће се спорт у Србији, па тако и у Зрењанину, подићи на још виши ниво – изјавио је Мајсторовић.
 
Извор: Zrenjaninski.com

Зрењанински Спортски савез и ове године представљен на Сајму спорта у Београду


 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/5498/Sajam_sporta_0.jpg