Први градски карате семинар - Хумане димензије каратеа

Поводом јубилеја - 50 година карате спорта у Зрењанину, у недељу 15. децембра, у “Кристалној дворани”, с почетком у 11.00 часова биће одржан први градски хуманитарни карате семинар под слоганом - “Хумане димензије каратеа”.
 
Биће то прилика да се окупе оснивачи првог карате клуба у граду, прошли, садашњи и будући шампиони, судије и тренери, али и вежбачи и симпатизери најмасовнијег борилачког спорта на свету. На чак десет татамија у “Кристалној дворани”, под стручним надзором искусних карате мајстора и инструктора, биће приказани сви аспекти каратеа: рекреативни, корективни, реални, такмичарски, адаптирани, карате као самоодбрана... 

Први градски карате семинар - Хумане димензије каратеа

По први пут, сви градски карате клубови су укључени у реализацију ове манифестације и овим путем позивају све некадашње каратисте да се прикључе овом догађају који ће имати и хуманитарни карактер, јер ће сви учесници моћи да донирају прилоге за већ познату градску хуманитарну акцију “Спортом за боље сутра”. 
 
Покровитељ манифестације је Град Зрењанин и Спортски савез града Зрењанина. Очекује се преко 400 учесника из девет организација. На челу организационог одбора прославе јубилеја је помоћник градоначелника Симо Салапура.


 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/5452/Zrenjaninski_pobednik_00.jpg