Асфалтирање у Тургењевој и Улици Петра Мећаве, настављају се радови у МЗ “Сава Ковачевић”

Настављају се радови на уређењу улица и путева на територији града и завршено је  асфалтирање Улице Ивана Тургењева на Багљашу, у дужини од 220 метара, на ободу индустријске зоне “Багљаш - аеродром”. Вредност те инвестиције је 2,2 милиона динара, а уграђено је 600 квадратних метара асфалта. Тај део улице до сада није имао асфалтну подлогу.
 
 
 
 
Путари новосадског предузећа "Пут - Инвест" су у току данашњег дана ангажовани и у Улици Петра Мећаве, у Мужљанској колонији, на територији зрењанинске Месне заједнице “Сава Ковачевић”. У тој улици реконструише се 280 метара коловоза, у вредности инвестиције 2,1 милион динара и биће уграђено 840 квадратних метара асфалта. 
 
 
 
 
Радови у МЗ “Сава Ковачевић” извешће се и у улицама Мостарској и Игманској. Мостарска је један од фреквентних праваца ка купалишту “Пескара” и од Барске улице до тзв. “Малог језера” дужине је преко 800 метара, док се Игманска пружа од супермаркета “Универекспорта”, све до економије зрењанинског затвора, и само у једном делу је асфалтирана.   
 
 
 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/5536/PetraMecave_Asfaltiranje_0.jpg