Нови асфалт у једној од најпрометнијих улица у Месној заједници "Сава Ковачевић"

Градоначелник Зрењанина Чедомир Јањић, са сарадницима, обишао је завршне радове на асфалтирању коловоза у Мостарској улици, у зрењанинској Месној заједници "Сава Ковачевић". Том приликом, Јањић је подсетио да је претходних година реконструисано много километара путева.
- Реконструисано је више од 90 километара путева, како у самом граду, тако и у селима на територији града Зрењанина. Реконструисано је и 13 километара бициклистичких стаза – прецизирао је градоначелник Јањић. 
 
 
 

Он је навео да су радови настављени већ на почетку ове године. 
- Ове године кренули смо нешто раније и доста новца у буџету издвојили смо за инфраструктурне радове. У последње време реконструисали смо или реконструишемо улице Тодора Манојловића, Потиску, Мостарску, Петра Мећаве, Ивана Тургењева, Игманску, а Шумадијску смо уједно и проширили. Верујем да ће наши суграђани бити задовољни због свих ових радова – казао је Јањић.  
 
 
 

Председник Савета месне заједнице "Сава Ковачевић" Илија Мандић захвалио се локалној самоуправи, градоначелнику и његовом тиму због помоћи у решавању одређених проблема у овом делу града. 
- Пуно тога је урађено на територији МЗ "Сава Ковачевић". На ред је дошла и Мостарска улица, једна од најпрометнијих у насељу. Захвалио бих се граду, градоначелнику и његовом тиму што су нашли начина да реше дугогодишњи проблем када је у питању ова улица – поручио је Мандић.
 
Мостарска улица дужине је преко 800 метара и током летње сезоне један је од фреквентних праваца ка купалишту “Пескара” и води од Барске улице све до тзв. "Малог језера" на том градском купалишту, али и ван сезоне њом саобраћа велики број становника насеља "Мужљанска колонија". 
 
 
 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/5540/Mostarska_asfaltirana_0.jpg