Потиска добила нови коловоз, радови и у другим градским и сеоским улицама

Потиска улица у Зрењанину, која се налази у близини Опште болнице „Ђорђе Јоановић“, добила је нови коловоз, а завршне радове на асфалтирању јуче је обишао градоначелник Зрењанина Чедомир Јањић, са сарадницима. Ово је само једно од актуелних градилишта у граду и околним селима, када је реч о путној инфраструктури. Радови су почели и у Улици Ивана Тургењева, на ободу индустријске зоне “Багљаш”, Мостарској и Игманској улици у Мужљанској колонији...
 
 
 
 
 
- Ове године смо кренули нешто раније са санирањем улица. Прошле године смо имали велике интервенције после зимске службе и много новог асфалта је уграђено у улице, пре свега у граду. Сада смо прво кренули у селима, па смо у Меленцима започели реконструкцију неколико улица – навео је градоначелник Јањић.
 
Он је истакао и да је асфалтиран пут у Шећеранском насељу у Зрењанину, Улици Тодора Манојловића, Шумадијској, а да су радови настављени у Мостарској, Потиској и другим улицама.
-У плану је асфалтирање пуно улица у граду и селима овог пролећа и верујем да ће грађани бити задовољни – казао је Јањић.
 
 
 
 
 
Градоначелник Зрењанина је подсетио да се паралелно са свим овим радовима гради и обилазница око града, на коју се чекало деценијама.
- После скоро 30 година се ради нови мост на Бегеју. У питању је најскупљи објекат на целокупној траси обилазнице око Зрењанина која ће бити дужине 14,5 километара, спојити београдски и новосадски пут и у потпуности изместити транзитни саобраћај са градских улица, чиме решавамо један од највећих градских комуналних проблема – додао је Јањић.
 
 
 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/5530/Potiska_Asfaltirana_0.jpg