Канцеларија за младе oрганизовала интернет едукацију "Зависност од интернета и злоупотреба дигиталних технологија"

Канцеларија за младе и Црвени крст Зрењанин недавно су поводом обележавања Међународног дана младих, организовали су интернет едукацију преко апликације ZOOM која се бавила темом "Зависност од  интернета и злоупотреба дигиталних технологија". 

 


На самом почетку присутне је поздравио помоћник градоначелника града Зрењанина Симо Салапура и захвалио се на досадашњем ангажовању младих волонтера, посебно истичући њихов допринос током трајања ванредног стања. Вебинар ће уједно послужити и као прва епизода у серији оних које ће бити реализоване на YT каналу "Омладински портал".

 

 

Учесници су имали прилику да се упознају са основним правилима безбедног понашања на интернету и сајбер културом. Едукацију су реализовали едуковани волонтер Црвеног крста Зрењанин Лука Мандић и волонтер Канцеларије за младе Града Зрењанина Филип Шимон уз подршку стручних сарадника Бориса Војинова и Марка Мишкељина.

 

 

 

 

Целу епизоду можете погледати на следећем линку : https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=2HuhKf3yj3E&feature=emb_title

Текст и фото: Канцеларија за младе
 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/5737/bscap0001.jpg
  • /uploads/attachment/vest/5737/New_Project__1___1_.jpg