Обавештење: ЈКП “Чистоћа и зеленило” од данас анкетира кориснике о квалитету услуга

ЈКП „Чистоћа и зеленило” Зрењанин обавештава суграђанке и суграђане да је почело са  спровођењем анкете о услугама које пружа (управљање комуналним отпадом, депоновање комуналног отпада, одржавање јавно прометних и зелених површина и услуге Зоохигијенске службе). Како је и најављено, на основу Закона о комуналним делатностима и одговарајућим одлукама Града Зрењанина, јавна комунална предузећа су у обавези да омогуће грађанима, корисницима њихових услуга, да се изјасне о квалитету пружања комуналних услуга. 
 
Кроз ову анкету, ЈКП „Чистоћа и зеленило” жели да чује мишљење о квалитету услуга које пружа и на тај начин унапреди комуникацију између грађана и комуналног предузећа. Анкета ће се спроводити у периоду од 05. новембра до 06. децембра 2020.године.
 
Позивају грађане да попуне упитник који се може преузети на наплатним местима предузећа, као и у просторијама службе маркетинга (Београдска 17) и попуњене упитнике оставе на поменутим местима. Упитник се може попунити и електронским путем на званичном веб сајту (www.jkpciz.co.rs) предузећа - на линку https://www.jkpciz.co.rs/index.php/kontakt/anketa (приступом на сајт у делу “контакти”, те подменију “анкета”) и Фејсбук страници.
 
Додатне информације у вези са испитивањем задовољства корисника комуналних услуга могу се добити путем бесплатне инфо линије 0800/000-023 и контакт телефона 023/523-640 или е-мail адресе: prmanager@jkpciz.co.rs
 
Из ЈКП “Чистоћа и зеленило” саопштавају такође да је предузеће, у периоду од 10.03.-10.04.2020.године, спровело анкету када је у питању квалитет у вршењу погребних услуга. У предузећу се унапред захваљују свим грађанима града Зрењанина и насељених места на учешћу у овом испитивању.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/5793/Grad_0.jpg