Божићна даривања - пакетићи за децу запослених у Општој болници “Ђорђе Јоановић”

Градоначелник Зрењанина Симо Салапура данас је вршиоцу дужности директора Опште болнице “Ђорђе Јоановић” др Игору Китареску уручио 660 божићних пакетића, намењених деци запослених у тој медицинској установи. Због специфичне ситуације у Општој болници, проузроковане сменом руководства, малишани здравствених радника и особља које је већ месецима на “првој линији” борбе против епидемије изазване коронавирусом, остали су ускраћени за поклон пакетиће. Реаговали су Град Зрењанин и градоначелник Салапура и обезбедили божићне дарове који су данас допремљени у болницу. 
 
 
 
Градоначелник Зрењанина искористио је прилику да вршиоцу дужности директора честита новогодишње и божићне празнике и пожели да ова година у раду Опште болнице протекне знатно мирније и с мање ризика од епидемије. Радују најновији подаци, које је саопштио др Китареску, да је број болесника у ковид-одељењима болнице преполовљен у односу на досадашњи забележен максимум, као и да је значајно смањен број болесника с тежом клиничком сликом. Др Китареску захвалио се градоначелнику на посети и донетим  пакетићима који ће њиховим малишанима улепшати божићне празнике.      
 
 

С обзиром да је Општа болница “Ђорђе Јоановић” у Зрењанину здравствена установа под ингеренцијом Покрајинске владе АП Војводине, која поставља и руководство, за очекивати је да тај поступак буде што пре спроведен, како би установа у свим сегментима могла несметано да функционише. 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/5856/Bolnica_paketici_0.jpg