Градоначелник разговарао са директором Агенције за безбедност саобраћаја Србије - посебна пажња безбедност деце

Градоначелник Зрењанина Симо Салапура одржао је данас, у свом кабинету, радни састанак са директором Агенције за безбедност саобраћаја Србије Душком Пешићем и његовим сарадницима.
 
 
Састанку су присуствовали и начелник Саобраћајне полиције у Зрењанину Славиша Лакичевић, члан Градског већа Драган Гуџев, као и чланови Савета за безбедност саобраћаја на путевима на територији града Зрењанина Мирко Петровић и Сања Марић.
 
Током разговора било је речи о досадашњој сарадањи између Града Зрењанина и Агенције за безбедност саобраћаја Србије, као и о томе како ту сарадњу подићи на још виши ниво. 
 
 
Такође, разматране су и активности које су у нашем граду спроведене током претходне године, а договаране су и оне које ће тек бити реализоване током 2021. године и које ће за циљ имати повећање безбедности у саобраћају, посебно на путевима на територији нашег града. 
 
 
Заједничка оцена са данашњег састанка јесте да посебна пажња, као и до сада, буде усмерена ка едукацији учесника у саобраћају, нарочито деце, али и других категорија као што су млади, бициклисти и наши суграђани старији од 65 година. 
 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/5883/Direktor_Agencije_bezbed_saobr_0.jpg