Наставак партерног уређења око нове зграде у Панчевачкој - гради се тротоар, одређена парцела за још један објекат

Настављени су радови на уређењу простора око недавно усељене стамбене зграде у Панчевачкој улици и у току је градња тротоара у дужини нешто већој од 200 метара. Радове изводе зрењанинска предузећа “Саша инжењеринг” и “Еко Градња”.
 
 
 
 
Завршетком ових радова, биће омогућен безбеднији прилаз овом и будућим стамбеним објектима на тој локацији, а нова пешачка стаза биће у другој фази повезана и са тротоаром према улици Др Лазе Костића, до које се планира и коловоз.  

Такође, одлуком са последње седнице Градског већа, град Зрењанин определио је земљиште на основу ког ће конкурисати за добијање средстава за градњу још једног објекта са 23 стамбене јединице, намењеног збрињавају угрожених категорија становништва. То земљиште се налази на истој локацији, у непосредној близини новоизграђеног објекта, чиме је потврђена намера локалне самоуправе за ширењем стамбеног насеља и уређењем тог  простора. 
- Наставља се партерно уређење локације у Панчевачкој улици, на којој планирамо и градњу нових објеката, чиме ће тај донедавно неуређен простор добити нове садржаје. Град је обезбедио земљиште које дозвољава наставак изградње и урбанистичког уређења тог дела града, као и изградњу нове саобраћајнице, између Панчевачке улице и Др Лазе Костића - прокоментарисао је актуелне радове градоначелник Зрењанина Симо Салапура.   
 
 
 
 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/5877/Staza_Pancevacka_0.jpg