ЈП “Србијагас” упутило позив заинтересованим грађанима за прикључење под промотивним условима - 36 рата без камате

Јавно предузеће “Србијагас” упутило је позив заинтересованим грађанима за прикључење на дистрибутивну гасоводну мрежу ЈП Србијагас, под промотивним условима, наводи се на сајту тог јавног предузећа. 
 
Цена кућног гасног прикључка износи 780 евра, у динарској противвредности, уз могућност плаћања трошка прикључења на 36 месечних рата, бескаматно.  
 
У обавештењу се даље наводи да износ који одговара ПДВ-у, а улази у цену од 780 евра, купац плаћа авансно, у року од 3 дана од дана издавања рачуна, док преостали износ купац плаћа у 36 једнаких месечних рата, при чему прва рата доспева у року од 8 дана од дана закључења Уговора, а остале рате у складу са планом отплате. ЈП „Србијагас“ ће купцу издати план отплате трошкова прикључења са износом и датумом доспећа сваке појединачне месечне рате трошкова прикључења.
 
 
Предузеће даље наводи да је рок за завршетак радова на изградњи типског гасног прикључка 90 дана од дана плаћања прве месечне рате трошкова за прикључење.
 
Опција плаћања на 36 рата се односи ИСКЉУЧИВО на физичка лица. У случају да се ради о правном лицу, цена је иста, али се не може плаћати на 36 рата.
 
За додатне информације, заинтересовани грађани са територије Града Зрењанина могу се обратити представништву ЈП “Србијагас” у Зрењанину, улица Београдска 13, други спрат, или на број телефона 023/554 - 118, сваког радног дана у термину од 08-15 часова. 
 
Ова понуда посебно је занимљива за наше суграђане у насељеним местима која су гасификована у протеклом периоду, на основу споразума Града Зрењанина и ЈП “Србијагас”. Подсећамо, у току претходне две године мрежа је изграђена у свим насељеним местима у којима је није било: Книћанину, Ченти, Фаркаждину, Белом Блату, Томашевцу, Орловату, Тарашу, Јанковом Мосту и Перлезу, а међумесна мрежа обухватила је гасоводе Ботош - Томашевац - Орловат - Фаркаждин, у дужини 22,3 км, Елемир - Тараш - Елемир - Јанков Мост од 20,8 км, као и 8 километара дугу викенд зону код Перлеза. Овим радовима омогућено је прикључење на гасну мрежу око 13 хиљада домаћинстава, као и свих индустријских потрошача.
 
 
Градоначелник Зрењанина Симо Салапура поздравио је ову одлуку ЈП “Србијагас” и позвао суграђане да искористе погодности и обезбеде дугорочно и стабилно снабдевање својих домаћинстава и пословних објеката најчистијим енергентом.
- Завршетком гасне мреже на територији града Зрењанина и прикључењем наше земље на трасу новог “Балканског тока”, осигурали смо енергетску стабилност и континуитет у снабдевању гасом, уз значајне резерве на нашем подручју, ускладиштене у Банатском Двору. Све то иде у прилог нашим настојањима да смањимо загађење ваздуха и заштитимо животну средину, а значајан допринос томе може дати свако домаћинство које употребу чврстог горива замени гасним - истакао је градоначелник Зрењанина, поводом промотивне акције ЈП “Србијагас”.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/5992/Gasifikacija_Ecka_Stajicevo_00.jpg