После пожара: породици из Книћанина стигла помоћ од Града Зрењанина

Породици Ненада Николића из села Книћанинa код Зрењанина, чија је кућа изгорела у пожару 11. маја, град Зрењанин је обезбедио помоћ у виду грађевинског материјала, који је данас стигао у њихов дом. Осим тога, породица Николић, биће ослобођења плаћања градских комуналних услуга и пореза на објекту за ову годину. 
 
 
 
 
Заменик градоначелника Зрењанина Саша Сантовац данас је присуствовао примопредаји материјала породици и том приликом подсетио да, када се догоде овакве несреће, град Зрењанин се увек труди да пружи максималну подршку онима којима је потребна.
- Као одговорна локална самоуправа учинили смо све што је било у оквирима наших могућности. Стање куће је веома озбиљно и наша обавеза је била да покажемо бригу и солидарност. Неки који су дошли овде да помогну у радовима, треба да знају да су много помогли и на овај начин, рекао је Сантовац.
 
 
 
 
Ненад Николић исказао је велику захвалност локалној самоуправи Зрењанин, комшијама, пријатељима и свима који су им нашли у овим тешким тренуцима.
-Захваљујем се у име породице, као и у своје лично име граду Зрењанину што нам је помогао на овај начин. Ово је много значајно за нас, рекао је Ненад Николић, чија је кућа изгорела, и додао да од како је избио пожар, свакодневно долазе пријатељи и комшије да помажу.
-Сви су одмах притрчали у помоћ и захвалан сам на свим донацијама. Тренутно нам је најбитније да радови иду својим током.
 
Подсећамо, у ноћи када је избио пожар, у тренутку је однео све што је Ненад са својом породицом годинама градио. У ватреној стихији уништен је велики део породичне куће. 
 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/6037/Knicanin_materijal_0.jpg