Срушена кућа на углу улица Иве Лоле Рибара и Петефијеве, почело уклањање двоспратног магацина, учесници у саобраћају опрез

Градилиште на углу улица Иве Лоле Рибара и Петефијеве захтева опрез од свих учесника у саобраћају, и возача и бициклиста пешака, с обзиром на затворен пролаз делом тротоара у обе улице, прометну раскрсницу и појачано кретање теретних возила која износе грађевински материјал. Након што је до темеља срушена кућа, јуче су почели радови на рушењу двоспратног магацина и уклоњен је део кровног покривача са објекта.  
 
 
 
Како је већ објављено, на овој локацији налазила се управна зграда и магацински простор некадашњег зрењанинског трговинског предузећа “Центродуван”, које је потом преузело предузеће “ОКРИМ” Мирка Вучуревића. Површина парцеле износи 1700 квадратних метара. Инвеститор се није још званично огласио у вези с будућом наменом простора, али је према планским документима, на тој локацији дозвољена градња стамбено-пословног објекта, у овом тренутку врсти инвестиције за којима у Зрењанину влада велико интересовање. 
 
 
 
 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/6006/Rusenje_Petefijeva_05-05-2021_0.jpg