Градски базен почиње с радом у суботу, 19. јуна, овог викенда улаз бесплатан

Летња купалишна сезона на отвореном градском базену званично почиње у суботу, 19. јуна, најављено је данас, приликом посете заменика градоначелника Зрењанина Саше Сантовца овом рекреативно-спортском објекту.
 
 
 
Сантовац се овом приликом захвалио запосленима у Јавној установи „Спортски објекти“ што су обавили све неопходне радове уочи доласка првих купача.
- Град Зрењанин је у протеклом периоду уложио средства у уређење Пескаре и Градског базена, зато што желимо да нашим суграђанима понудимо могућност да дођу на ова места и да се током топлих летњих дана освеже, друже и уживају у свом граду – истакао је Сантовац и подсетио да је купалишна сезона на Пескари званично почела 1. јуна.
 
Он је додао да ће локална самоуправа и ове године најуспешније ученике наградити бесплатним улазом на базен, што је већ традиционална акција коју Град спроводи.
 
 
 
Директор Јавне установе „Спортски објекти“ Бојан Мијатов је нагласио да је уочи почетка летње сезоне обављен обиман посао како би базен спремно дочекао купаче, и да том приликом није било већих проблема. Он је напоменуо да ће се на базену спроводити одређене противепидемијске мере.
- Моћи ћемо да примимо до хиљаду људи. На улазу ће грађанима бити мерена телесна температура, а посетиоци ће пролазити и кроз дезобаријеру. То су нужне мере које морамо да спроводимо. У сваком случају, искрено се надам да ће лето бити топло и да ће наши суграђани долазити овде да се освеже – поручио је Мијатов.
 
Он је истакао да ће овог викенда улаз бити бесплатан, а да цене улазница нису мењане у односу на претходни период. Оне и даље износе 170 динара за одрасле и 80 динара за децу, док малишани испод пет година улаз не плаћају.
 
 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/6081/Bazen_Zrenjanin_2021_0.jpg