Помоћница градоначелника Јелена Травар Миљевић присуствовала деветој редовној Скуштини Уније послодаваца Србије - послодавци Зрењанина

Помоћница градоначелника Јелена Травар Миљевић присуствовала је деветој редовној Скуштини Уније послодаваца Србије - послодавци Зрењанина одржаној у просторијама Црвеног крста Зрењанин.

 

 

- Задовољство ми је што смо заједно на истом задатку, да стварамо боље услове за рад и запошљавање и боље пословне окружење. Желим и да вам се захвалим што постојите у овом граду и што сте део сваког друштвеног, а не само економског догађаја. Драго ми је и што заједно стварамо нове могућности, али одговарамо и на нове изазове које су пред нама. Ви сте вероватно боље свесни и боље препознајете оно што нам следи, а то су нове шансе и нове могућности, јер, Зрењанин заиста јесте град инвестиција, аутопут Београд - Зрењанин - Нови Сад јесте наша нова шанса, а Социјално - економски савет јесте један од наших одговор на изазове који нас чекају, како запослене, тако и вас послодавце и нас креаторе локаних јавних политика - рекла је она и послодавцима пожелела успешан рад и добро здравље. 

 

 


Унија послодаваца Србије – послодавци Зрењанина је део Уније послодаваца Србије, јединог удружења послодаваца из наше државе које је члан Међународне организације рада.

 

 

Преко Уније послодаваца Србије, послодавци из Зрењанина и Средњобанатског управног округа делују на државном и међународном нивоу. Унија послодаваца Србије једина је организација која је стекла право да представља послодавце у преговорима са државним органима и синдикатима и која је призната од стране сличних организација у Европској Унији.
 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/6105/unija_00.jpg