Решењем комуналног инспектора екипе “Чистоће и зеленила” уклањају отпад из куће у Приштинској

Заменик градоначелника Саша Сантовац обишао је данас Приштинску улицу где екипе предузећа “Чистоћа и зеленило” из куће на броју 60 уклањају велике количине смећа коју је власник сакупљао годинама, а која је недавно оштећена у пожару.

 

 

Сантовац је казао да је Град Зрењанин прихватио да реши дугогодишњи проблем становника те улице који су се сада за помоћ обратили и Граду Зрењанину.

 


- Туруш Јанош више пута је имао прилику да види инспекторе града Зрењанина пред својом кућом и у више наврата град је организовао изношење смећа које је он прикупљао у свом дворишту. Дошли смо до закључка да не можемо више само да га упозоравамо, па је наш комунални инспектор донео решење којим је Туруш има рок од осам дана да изнесе комунални и комунално кабастог отпада, односно секундарних сировина из дворишта и куће које он није испоштовао - рекао је Сантовац.

 

 

Указао је да је по том решењу рок истекао 29. јула и да су екипе “Чистоће и зеленила” кренуле у принудно уклањање отпада.

 


- До сада је изнето једанаест камиона отпада и очекујемо да још три до четири камиона буде изнешено како би људима који живе у непосредној близини те куће омогућили нормалне услове животе. Наравно, и комшијама и Јаношу предочено је да нећемо више дозволити скупљање отпада и да ће, уколико он буде наставио да га прикупља, комунална полиција поново кренути у акцију заједно са комуналном инспекцијомкако не би игрожавао безбедност и здравље његових комшија - рекао је Сантовац.     

Слике

  • /uploads/attachment/vest/6144/Pristinska_ulica_015_m.jpg