Продужен рок за подношење пријава грађана за суфинансирање мера енергетске санације на породичним кућама и становима

Комисија за реализацију мера енергетске санације обавештава заинтересоване да се, на основу захтева великог броја грађана за учешће на Јавном позиву за спровођење мера енергетске санације у домаћинствима, а у намери да се пружи могућност за учешће што већем броју грађана, продужава рок за подношење пријава на 10. септембар 2021. године.

Пријава се предаје лично у Градској управи града Зрењанина у услужном центру, канцеларија 53 или препоручено поштом на адресу:
Град Зрењанин, Одељење за привреду, Одсек за заштиту и унапређивање животне средине, Комисија за реализацију мера енергетске санације, Зрењанин, Трг слободе 10.

Јавни позив за суфинансирање мера енергетске санације на породичним кућама и становима био је отворен до данас, 3. септембра. 
 
Конкурс за грађане са територије Града Зрењанина односи се на замену спољних прозора и врата, са пратећим грађевинским радовима, као и замену котлова на природни гас у кућама које поседују систем централног грејања. 
 
Грађани ће моћи да остваре подршку Града Зрењанина максимално до 50 одсто вредности радова.
 
Текст Јавног позива, услови за конкурисање, као и пратећа документација коју је неопходно приложити, доступни су на сајту Града Зрењанина www.зрењанин.рс, на страници “Огласи и конкурси”.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/6177/large_Grb_Indeks_300.jpg