Апликација "3+" - нова погодност за кориснике Поносне картице "Цена минус за 3+"

Пројекат Поносне картице "Цена минус за 3+" у следећој години ће доботи своју напреднију форму у виду мобилне апликације "3+" као допуну физичком поседовању картице са којом мајке троје и више деце могу остваривати привилегије.

 

https://www.youtube.com/watch?v=TelAL1EMXDo

 

Апликација "3+" као јединствена у свету, нуди и бројне нове привилегије за породице са троје и више деце које их очекују у 2022.

Да подсетимо, Зрењанин је први град у Војводини који се придружио Покрету за децу "Три плус" - подршка породицама са троје и више деце, а уговор о чланству потписали су у Градској кући, марта ове године, градоначелник Зрењанина Симо Салапура и председник тог удружења Владица Гавриловић.  

 

 

Удружење „Покрет за децу три плус“ из Чачка је основано са циљем пружања подршке породици, подстицају рађања и пораста наталитета у Републици Србији, а њихова иницијатива и пројекат „Цена минус за 3+“ је подржана и од стране Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања. 

 

 

Одлука о приступању Града Зрењанина чланству тог удружења донета је на скупштинској седници, а доношењу одлуке о томе приступило се из потребе вођења одговорне пронаталитетне политике, утврђивања већег обима права у области дечије и породичне заштите, као и унапређења мера популационе политике на територији града Зрењанина. Чланством у удружењу “Три плус” проширује се број мера популационе политике и обим подршке породицама са децом, чиме се додатно оснажују и подстичу родитељи на рађање трећег и наредног реда рођења детета, што представља тежњу породица и Града, доприноси природном прираштају и мењању демографске слике града Зрењанина.


 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/6291/ponosna_kartica_00.jpg