Град Зрењанин по први пут на Првој телевизији у Фестивалу “Србија у ритму Европе”

Градоначелник града Зрењанина Симо Салапура и извршни директор програма “Србија у ритму Европе” Давид Макевић потписали су Уговор о сарадњи на основу кога ће деца и омладина града Зрењанина до 21 године имати прилику да представе свој град и Краљевину Шпанију на Првој Српској Телевизији у оквиру телевизијског програма “Србија у ритму Европе”.

 

 

У 2022. години имаћемо прилику да на Првој телевизији уживамо у талентима деце и омладине града Зрењанина у групи од 25 градова и општина Републике Србије који ће представљати амбасаде земаља Европе, Европске уније, Израела и Аустралије.

Наиме, потписивањем овог уговора Зрењанин се укључио у реализацију пројектно телевизијских активности „Србија у ритму Европе“ и прикључио се у групу одабраних градова и општина у укупном броју од 24 града и општина за 2022.годину.

 


Организатор пројектно телевизијских активности реализује програм „Србија у ритму Европе“ за децу и омладину градова и општина која се укључују у реализацију овог телевизијског програма, основног и средњошколског узраста, у коме учествују телевизијски тимови из 24 града и општине Републике Србије а за које је обезбеђена бесплатна обука у виду: сценског, телевизијског и певачког представљања земље коју телевизијски програм додели граду потписнику.

 

 

Деца и омладина града се припремају да учествују и представе свој град као и земљу Европе која им буде додељена од стране организације телевизијског програма “Србија у ритму Европе”, на финалном телевизијском преносу свих градова и општина а у граду победнику за претходну, 2021. годину, уз директан телевизијиски пренос на телевизији .

Слике

  • /uploads/attachment/vest/6339/ritam_evrope_00.jpg