Арадачки пут целом дужином добија нову асфалтну подлогу, завршени радови у Железничкој улици у Книћанину

Почели су радови на рехабилитацији пута за насељено место Арадац, од раскрснице с државним путем Зрењанин - Нови Сад, до уласка у насеље, односно Радничке улице. Дужина трасе на којој су присутни путари износи два километра и коловоз се обнавља у потпуности. 
 
 
 
У току је уклањање дотрајалог асафлтног слоја, а за учеснике у саобраћају важна је информација да је пут на ком се изводе радови затворен за саобраћај и да се на првој раскрсници не може скретати ка Арадцу. Саобраћајна комуникација ка селу одвија се преко наредне раскрснице, 3,3 километра северније. Радове на рехабилитацији изводи предузеће “Војпут” из Суботице. 
 
 
 
Книћанин је још једно насељено место на територији града Зрењанина у ком су изведени радови на асфалтирању улице која до сада није имала асфалтну подлогу - ради се о Железничкој улици, на самом улазу у село, која је асфалтирана целом дужином од 535 метара. Радови су пре два дана приведени крају и део су актуелних пројеката на обнови путне инфраструктуре који се реализују у граду Зрењанину и у више сеоских средина. 
 

 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/6461/Radovi_put_Aradac_0.jpg