Одржано oкружно такмичење основаца “Шта знаш o саобраћају”, најбољи представљају Средњи Банат на републичком такмичењу у Београду

Основна школа “Жарко Зрењанин” у Зрењанину била је домаћин Окружног такмичења основаца “Шта знаш o саобраћају”, на ком су најбољи основци са територије Средњобанатског округа демонстрирали вештине у практичном делу вожње бицикла на полигону, а у теоретском делу у полагању тестова из области безбедности саобраћаја.
 
На овом такмичењу наступили су и победници општинског, односно градског такмичења, на територији Града Зрењанина, одржаног у ОШ “Др Александар Сабовљев” у Ечки, 8. априла ове године. 
 
Окружно такмичење одржано је у суботу, 7. маја, у одличној организацији ОШ “Жарко Зрењанин“. 
 
 
 
 
Победници такмичења у групи “Б” су Јонатан Закић, Павле Анђић и Елена Зец. 
 
Победници такмичења у групи “Ц” су Хелена Вијатов, Марко Лукић и Јања Ајдуковић.
 
На републичком такмичењу, које ће бити одржано 27. и 28. маја у Београду, Средњобанатски округ представљаће у групи “Б” Јонатан Закић и Елена Зец, а у групи “Ц” Хелена Вијатов и Марко Лукић.
 
 
 
 
Победници републичког такмичења представљаће Републику Србију на европском такмичењу.
 
Ово традиционално такмичење, које организују Ауто-мото савез Србије и Друштво наставника техничког образовања Србије, подржали су и Град Зрењанин – Савет за безбедност саобраћаја, који је обезбедио пригодне поклоне у виду светлећих наруквица за све учеснике такмичења, Аутомото-технички центар д.о.о., Аутошкола “АБЦ” и МУП Републике Србије.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/6549/Okruzno_saobracaj_0.jpg