Други “Ноћни базар” одржаће се сутра од 17 часова, на Малој пијаци у Зрењанину - организатори најављују бројне излагаче и забавни програм

Након успешне премијере у Зрењанину, пре месец дана, манифестација “Ноћни базар” поново ће бити одржана сутра, 22. јула, на простору Мале пијаце у Југ Богдановој улици, у термину од 17-23 часа, најавили су организатори на данашњој конференцији за новинаре. 
 
О другом “Ноћном базару” говорили су Марија Радојчић организаторка манифестације и Бранислав Добријевић, руководилац одељења пијаца у ЈКП “Пијаце и паркинзи” Зрењанин. Изразивши задовољство због успешно одржаног првог “Ноћног базара” и значајног интересовања наших суграђана, Добријевић је рекао да је жеља ЈКП “Пијаце и паркинзи” да се та сарадња настави и манифестација постане традиционална и да се одржава у нашем граду једном месечно. Позвао је суграђане да сутра посете пијацу у Југ Богдановој улици, да их тамо очекује велики број излагача, око стотину, али и пригодан забавни програм.
 
 
 
Марија Радојчић, покретач и организаторка манифестације којој се прикључио и Зрењанин, каже да је одзив на први “Ноћни базар” био изнад очекивања, и што се тиче излагача и када су у питању посетиоци.  
“Хвала Граду Зрењанину и предузећу “Пијаце и паркинзи” на добродошлици и домаћинској атмосфери коју смо свакако осетили прошли пут. Верујем да ће Зрењанинци и овога пута посетити “Ноћни базар” бар у броју какав је био претходно. “Базар” као мали караван путује по Србији, овог месеца чак шест догађаја организујемо и задовољство нам је што опет можемо да будемо у Зрењанину. Показало се да заиста има смисла овако нешто радити у Зрењанину и добро је да људи овде заиста имају свест колико је важно и корисно да купују од малих произвођача, који ће излагати и овога пута”, рекла је Радојчић и најавила још ширу и богатију понуду на тезгама, од гастрономског до робног дела, предмета за домаћинство, ручно прављених играчака, домаће козметике, накита.
 
У склопу манифестације одржаће се и забавно-музички програм, који почиње у 20 часова, а све присутне забављаће дуо “Наутилус” из Новог Сада. 
 
 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/6654/KZN_2_NOCNI_BAZAR_0.jpg